Nieuwe Opel Insignia

Advies rijklaarprijs vanaf € 36.699 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Insignia is Duitse techniek in zijn meest verfijnde vorm. De Insignia Grand Sport biedt onovertroffen efficiëntie, de aantrekkelijke lijnen van een sportieve sedan en innovatieve  IntelliLux LED® Pixel Matrix-koplampen.

exterieur

Exterieur

De nieuwe Insignia Grand Sport heeft een opvallend gestroomlijnd design en een uniek karakter, dat zijn naam alle eer aandoet. De slanke LED-koplampen en -achterlichten met het kenmerkende "Wing"-design van Opel en de dubbele verchroomde uitlaat benadrukken zijn hoge klasse.

interieur

Interieur

Elegant, ergonomisch en ruim: in de nieuwe Insignia voelt u zich direct thuis. Geniet van een harmonieus en modern design, hoogwaardige materialen en een interieur dat volledig op de bestuurder gericht is. De nieuwe Insignia Grand Sport biedt alles om een perfecte rijervaring te garanderen.

koplampen

Kenmerkende koplampen

Koplampen en achterlichten met het opvallende "Wing"-design van Opel en LED-dagrijverlichting geven de nieuwe Insignia een onovertroffen elegantie. De koplampen verwelkomen u bovendien met een subtiel lichtspel wanneer u de deur opent.multimedia

Multimedia Navi Pro

Digitale connectiviteit, een ingebouwd navigatiesysteem, een groot innovatief kleuren-touchscreen en een hoogwaardig audiosysteem: dit infotainmentsysteem voor de nieuwe Insignia heeft het allemaal.

velgen

Velgen

Een assortiment in het oog springende lichtmetalen velgen, van 17 tot 20 inch, bieden u ruime mogelijkheden om uw Insignia Grand Sport uw eigen accent te geven.

motoren

Motoren

De nieuwe Insignia Grand Sport biedt ongeëvenaarde prestaties en een sensationele rijervaring, gecombineerd met een lager verbruik en lagere uitstoot. Alle ingrediënten voor een fenomenale rijervaring!

Prijslijst en Brochure Bekijk prijslijst en brochure

Stel uw vraag Neem contact met me op