Acquire

Nieuwe Opel Vivaro

Advies rijklaarprijs vanaf € 19.199 (excl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Vivaro

Vanaf € 19.199 (excl. btw)

De efficiënte bedrijfswagen die elke klus professioneel klaart. Een veelzijdig interieur, comfortabele stoelen en geavanceerde connectiviteit maken elke rit meer ontspannen. Een grote laadruimte en een flink laadvermogen vergroten jouw productiviteit.

The Big Event

The Big Event is er weer! Van 4 t/m 9 oktober ontvang je tot € 2.000 extra inruilwaarde, een tank-of laadpas t.w.v. € 500 én € 250 aan gratis accessoires op alles wat rolt of rijdt! En kies je voor een van onze aantrekkelijke voorraadmodellen, dan kan je direct wegrijden. Bereken direct jouw inruilwaarde!

Bereken jouw inruilwaarde

SLIM RUIMTEGEBRUIK /

De multifunctionele passagiersbank van de Vivaro is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m3 en de maximale laadlengte tot 3,93 m.

HANDSFREE GEMAK /

De elektrisch bedienbare schuifdeuren zijn voorzien van sensor-besturing, zodat de enorme laadruimte van de Vivaro zelfs als je met je handen vol staat, moeiteloos toegankelijk is.

MOBIEL KANTOOR /

De multifunctionele passagiersbank verandert de Vivaro in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok.

Stel direct jouw nieuwe Opel Vivaro samen in de configurator

Direct online samestellen

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Tot € 2.000 extra inruilwaarde, een tank- of laadpas en gratis accessoires

Profiteer van The Big Event

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Combo

Ontdek de Combo

De nieuwe Opel Vivaro-e

Ontdek de nieuwe Vivaro-e

De nieuwe Opel Movano

Ontdek de Movano