Combo-e

Advies rijklaarprijs vanaf € 28.519 (excl. BTW/BPM)
Opel Combo-e

NIEUWE COMBO-E 100% elektrisch

Offerte aanvragen

Rijklaar v.a. € 31.250

Ontdek de nieuwe Opel Combo-e

De nieuwe Combo-e combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt, met een laadvolume tot 4,4 m.

Dit is waarom je voor de nieuwe Combo-e kiest

De Combo-e is gemaakt om 100% te presteren voor je bedrijf. Met intuïtieve bediening en een digitaal infotainmentscherm, maar ook door de grootste laadruimte in dit segment te bieden. De Combo-e is bovendien veel meer dan compact en veelzijdig : het is een ook een ultramodern mobiel kantoor om onderweg te werken, met de connectiviteit en praktische functies om altijd efficiënt te werken - waar je ook heengaat.

  • In een half uur tot 80% opladen
  • Lage gebruikskosten
  • Rijbereik tot 275 km
  • Royale laadruimte met een inhoud van 4,4 m3

Stel zelf jouw nieuwe Opel Combo-e samen

Welk van deze Opel Combo-e modellen past het beste bij jou? Stel nu zelf je favoriete Combo-e samen.

Opel Combo

Edition

Rijklaar v.a.
€ 46.357,15

Standaard voorzien van o.a.

  • Achterdeuren 2/3 - 1/3 180° te openen
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • Onboard lader 11Kw - 3 fase
  • 650kg laadvermogen (1000kg op Long)
  • 6 sjorogen op de laadvloer

Stoer design, comfortabel interieur

Opel Combo

Afmetingen

De Combo-e is vanbuiten compact, maar biedt vanbinnen een zee van ruimte. Met een lengte tot 3.440 mm is zijn laadruimte één van de grootste in zijn klasse.

Opel Combo

Laadruimte

Met een laadvolume tot 3,8 m3 biedt de Combo-e een flinke transportcapaciteit.1 Ook grotere pakketten schuif je via de wijd openslaande achterdeuren moeiteloos naar binnen.
1 De afmetingen van de laadruimte verschillen al naar gelang van de gekozen variant.

Opel Combo

Laadvermogen

Een laadvermogen tot 800 kg betekent dat de Combo-e niet terugschrikt voor zwaardere ladingen. De overbeladingsindicator1 weegt de lading in de laadruimte en waarschuwt wanneer de wagen te zwaar beladen wordt.
1 Optioneel.

Opel Combo

Opbergvakken

Om je werk overzichtelijk te houden, is de Combo-e voorzien van een groot aantal praktische opbergvakken in de cabine en de laadruimte.

Opel Combo

Multifunctionele bank

De multifunctionele passagiersbank biedt comfortabel plaats aan twee passagiers. Klap hem helemaal neer voor extra laadruimte of verander de middelste plaats in een tafeltje voor bijvoorbeeld een laptop.

Opel Combo

Neerklapbare passagiersstoel

Als je helemaal alleen rijdt, met alleen je lading als gezelschap, kun je de passagiersstoel helemaal plat op de grond neerklappen, zodat een flinke ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld kwetsbare pakketten.

Opel Combo

Scheidingswand

Een stevige stalen scheidingswand houdt de lading veilig in de laadruimte. Standaard zonder raam, optioneel leverbaar met een raam.

Opel Combo

Deuren

Om in elke situatie optimaal toegang tot de laadruimte te bieden, is de Combo-e voorzien van een brede brede schuifdeur aan rechterkant, of schuifdeuren aan beide zijkanten1. Beschikbaar met of zonder raam.
1Optioneel.

Opel Combo

Achterkant

De Combo-e is standaard uitgerust met twee asymmetrische achterdeuren, die tot 180º openslaan, zodat de laadruimte uitstekend toegankelijk is. Optioneel is een hoog openslaande achterklep leverbaar.

Opel Combo

Varianten

Om optimaal tegemoet te komen aan de behoeften van elk bedrijf, is de Combo-e leverbaar in twee lengtes: met standaard wielbasis (4,4 m) of lange wielbasis (4,75 m). De versie met dubbele cabine biedt plaats aan vijf inzittenden, inclusief de bestuurder.

Opel Combo

Exterieur

De Combo-e is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: een krachtig, gestroomlijnd profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en slimme innovaties.

Opel Combo

Interieur

Een hoge zitpositie, ongekende veelzijdigheid, intuïtieve bediening, een groot aantal praktische opbergvakken en het comfort van een personenwagen kenmerken het interieur van de Combo-e.

Opel Combo

LED-dagrijverlichting

LED-dagrijverlichting1 zorgt dat je overdag beter wordt opgemerkt. Deze stijlvolle verlichting gebruikt bovendien minder energie dan halogeen-verlichting.
1 Optioneel.

Opel Combo

Automatische noodrem-assistent

De automatische noodremassistent met voetgangersherkenning1 waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig. Wanneer de bestuurder niet snel genoeg reageert, remt de auto zelfstandig af.
1 Optioneel. De automatische noodremassistent is actief bij een snelheid tussen 5 en 85 km/u. Om de impactsnelheid van een aanrijding te verminderen, remt het systeem de auto tussen 5 en 30 km/u af met een remkracht van 0,9 g. Bij 30 tot 85 km/u wordt de snelheid met maximaal 22 km/u verminderd. Bij een hogere snelheid dient de bestuurder zelf te remmen om voldoende snelheid te minderen. De snelheidsmarges waarbinnen de noodrem-assistent in werking treedt, zijn afhankelijk van het opgemerkte obstakel (een bewegend obstakel van 5 tot 85 km/u; een stilstaand obstakel van 5 tot 80 km/u; een voetganger van 5 tot 60 km/u). De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder zo goed mogelijk te ondersteunen. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden en de veiligheid.

Opel Combo

Actieve rijstrook-assistent

Lane Departure Warning met actieve rijstrook-assistent1 waarschuwt je wanneer je onbedoeld je rijstrook dreigt te verlaten en corrigeert je koers met een lichte tegendruk in het stuurwiel.
1 Optioneel.

Opel Combo

Verkeersbordherkenning

De Verkeersbordherkenning1 geeft je een seintje op het display als de maximumsnelheid verandert, zodat je je snelheid kunt aanpassen.
1 Optioneel.

Opel Combo

Airbags

Een airbag voor de bestuurder is op alle versies standaard. De versie met dubbele cabine heeft daarnaast een airbag voor de voorpassagiers en twee zijairbags. Optioneel zijn ook gordijnairbags leverbaar, voor maximale bescherming aan alle kanten.

Opel Combo

Dodehoek-waarschuwing

De dodehoek-waarschuwing1 maakt de bestuurder opmerkzaam op voertuigen die in de dode hoek van de Combo-e naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend.
1 Optioneel.

Opel Combo

Hill descent control

Hill Descent Control1 is een functie van het optionele IntelliGrip-systeem, die de bestuurder helpt om zelfs de steilste hellingen gecontroleerd af te dalen, door automatisch de snelheid en de remkracht te regelen.
1 Optioneel

Opel Combo

Flankbewaking

De flankbewaking1 gebruikt 12 sensoren om je via het infotainment-scherm en een geluidssignaal te waarschuwen voor obstakels aan de zijkant van je wagen, die bij het parkeren en als je langzaam een hoek omslaat soms niet te zien zijn.
1 Optioneel

Opel Combo

Surround rear vision

Surround Rear Vision1 gebruikt twee camera's om de omgeving van de wagen in beeld te brengen op het digitale 5-inch scherm. Zo kan de bestuurder alles goed in het oog houden en wordt in- en uitparkeren een stuk veiliger.
1 Optioneel

Opel Combo

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera1 geeft een scherp beeld van het gebied achter de Combo-e op het 8" infotainment-scherm. Hulplijnen geven de rijrichting en de afstand tot obstakels aan.
1 Optioneel

Opel Combo

Head-up display

Het Head-Up display recht boven het stuurwiel toont de belangrijkste rij-informatie en waarschuwingen, zoals je snelheid en navigatie-aanwijzingen. Zo kun je je ogen veilig op de weg houden.

Opel Combo

Aanhangwagen-stabiliteitscontrole

Dit slimme systeem bewaakt continu de stabiliteit van een getrokken aanhanger en past als het nodig is automatisch de snelheid aan om het optreden van gevaarlijke trillingen en zwenkingen te voorkomen.

Opel Combo

Overbeladingsindicator

Voor extra veiligheid bij het transport van zware goederen geeft de overbeladingsindicator in de laadruimte een waarschuwing zodra het maximale laadvermogen van de wagen bijna overschreden wordt of al overschreden is.

Opel Combo

Navigatie

Multimedia Navi Pro met spraakgestuurde bediening en 3D-kaarweergave helpt je om zonder stress op je bestemming te komen. Stel eenvoudig in waar je naartoe wilt en je navigatiesysteem wijst je de weg.

Opel Combo

Draadloos opladen

Nooit meer zoeken naar je oplader. In de Combo-e laad je je telefoon tijdens het rijden draadloos op via inductie.

Opel Combo

Opelconnect

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten, die je helpen om veiliger te rijden en onderweg altijd verbonden te blijven.

Opel Combo

Intelligrip

Het geavanceerde IntelliGrip stemt de chassisfuncties automatisch af op een ondergrond waarop de wielen minder grip hebben, zoals modder, zand of sneeuw. Het systeem biedt de keuze uit vijf standen.

Interieur visual

Interieur

De Combo-e is gemaakt om 100% te presteren voor je bedrijf. Met intuïtieve bediening en een digitaal infotainmentscherm, maar ook door de grootste laadruimte in dit segment te bieden. De Combo-e is bovendien veel meer dan compact en veelzijdig : het is een ook een ultramodern mobiel kantoor om onderweg te werken, met de connectiviteit en praktische functies om altijd efficiënt te werken - waar je ook heengaat.

Elektrische ervaring

Geef je bedrijf meer mogelijkheden, door onbelemmerde toegang tot alle stedelijke gebieden, zonder aan emissiebeperkingen te hoeven denken. Laad en lever op elk uur, dankzij de zeer stille elektromotor. Profiteer van belastingvoordelen én van veel lagere onderhouds- en gebruikskosten.

Exterieur visual
Exterieur visual

Kom verder

Breng je bedrijf verder dankzij een elektrisch rijbereik tot 275 km en een batterij van de nieuwste generatie, die bij een snellader in iets meer dan een half uur tot 80% kan opladen. De combinatie van een geruisloze en soepele aandrijving, een onmiddellijk beschikbaar koppel en een topsnelheid van 130 km/u zorgt dat je zowel in de stad als op de snelweg efficiënt, comfortabel en ontspannen rijdt.

In welke kleur rij jij de nieuwe Combo?

De Opel Combo is beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder Power Blue, Fir-tree Green, Imperial Blue, Diamond Black, Moonstone Grey en Fire Red.

Opel Combo
White Jade
Opel Combo
Diamond Black
Opel Combo
Moonstone Grey
Opel Combo
Quartz Grey
Opel Combo
Aluminium Grey
Opel Combo
Fire Red
Opel Combo
Power Blue
Opel Combo
Firefighter Red
Opel Combo
Post Yellow
Opel Combo
Aden Red
Opel Combo
Fir-tree Green
Opel Combo
Blue Line
Opel Combo
Post Red
Opel Combo
Imperial Blue
Opel Combo
Ardent Red

Ontdek onze andere modellen