geschiedenis.

Begin 60e jaren is Ben de Goey sr. Begonnen met een autorijschool. Degene die slaagde voor hun rijbewijs waren zoekende naar een autootje, dus de overstap naar de verkoop van auto’s was snel gemaakt.

In 1965 deed zich de mogelijkheid voor om het merk Opel te gaan vertegenwoordigen en deze mogelijkheid werd serieus aangepakt met het bouwen van de nu nog steeds huidige werkplaats. In 1979 werd het aangrenzende woonhuis van Ben de Goey sr. afgebroken om plaats te maken voor een ondergrondse kelder voor showen van gebruikte auto’s met daarboven een showroom voor nieuw.

Begin 90e jaren is het bedrijf uitgebreid met een leaseafdeling waarbij we de mogelijkheid hebben onze klanten een operational leaseconcept aan te bieden.
In 1997 is het bedrijf overgenomen door Ben de Goey jr.

Ook op gebied van schades hebben wij de mogelijkheid onze klanten een volledig pakket aan te bieden. Wij repareren alle merken auto’s voor alle verzekeringsmaatschappijen.

In 2005 is onze benzineverkooppunt verplaatst naar Heeswijk 45. Hier is een modern en ruim opgezet Shell station gerealiseerd waarbij men terecht kan voor uiteraard brandstof, maar ook voor het wassen van de auto. In onze zeer uitgebreide shop kunt u terecht voor een broodje en een vers kopje koffie, maar ook voor allerlei andere artikelen.

Voor de toekomst willen wij graag onze werkplaats ook gaan verplaatsen naar het terrein naast de benzineverkooppunt.