Groot voordeel op Grandland X HybridUpgrade naar de luxe Business Elegance

Upgrade Business Executive

Luxe tapijten, mooie banken en stijlvolle salontafels. De woonkamer is voor veel mensen het epicentrum van luxe en comfort, maar waarom zou je deze luxe beperken tot de woonkamer? In je auto besteed je stiekem best veel tijd, of je nou van meeting naar meeting rijdt, of op vakantie gaat. Dus gun jezelf ook het allerbeste onderweg.  


Voor de liefhebbers van echte luxe bieden we bij Opel nu namelijk een gratis upgrade van de business uitvoering van de Grandland X of Grandland X Hybrid naar de rijk uitgeruste Business Elegance uitvoering. Dat is voordeel tot wel € 2.500!

 
Daarnaast rijd je nu al een Grandland X Hybrid met een voordeel van €1.400 ten opzichte van een Grandland X 1.6 benzine automaat met een netto bijtelling vanaf € 276 per maand. 

 

Deze luxe Business Elegance lijn is standaard voorzien van opties die het leven makkelijker maken zoals:

-          Dual zone Electronic Climate Control

-          Cruise Control met snelheidsbegrenzer

-          Lane Departure Warning

-          Navi 5.0 IntelliLink met Apple Carplay ondersteuning, OpelConnect en DAB+

-          Stoffen/Morrocana bekleding 'Harlekin' in Marvel Black

 

Liever leasen?

De Grandland X Hybrid is nu beschikbaar met Opel Private Lease of Free2Move Operational Lease tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief vanaf slechts € 519 per maand.

 

Bezoek snel jouw Opel-dealer Bezoek ons om te profiteren van deze fantastische deal.

PROFITEER OOK VAN DIT AANBOD BIJ DE OPEL ASTRA EN INSIGNIA!
Rijd je liever een Opel AstraAstra of InsigniaInsignia? Ook op deze modellen geldt de gratis upgrade van Business naar Business Elegance.