GRATIS AUTOMAAT EN SCHERPE FINANCIERING!Bij aankoop van een nieuwe Opel Bedrijfswagen.

Opel CV Range

Bent u in de markt voor een nieuwe bedrijfswagen? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Bij aankoop van een nieuwe Opel Combo, Opel Vivaro of Opel Movano, ontvangt u gratis een upgrade naar automaat. En dat is nog niet alles! Dit aanbod kunt u combineren met een aantrekkelijke financiering van 5 jaar 0% rente. 

GRATIS UPGRADE NAAR AUTOMAAT
Een van de voordelen van automatische transmissie is dat u niet meer hoeft te schakelen, het ingebouwde schakelsysteem wisselt voor u van versnellingen. Dit is vooral prettig wanneer u in de file staat en dus niet constant hoeft op- en terug te schakelen. Automaten bieden niet alleen meer ontspanning tijdens het rijden, maar doordat u minder handelingen hoeft uit te voeren kunt u ook beter focussen op de weg en wat er om u heen gebeurt.

5 JAAR 0% RENTE
U profiteert ook van 5 jaar lang 0% rente op uw zakelijke financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Bedrijfswagen. En u betaalt 5 jaar lang geen cent rente!

ONBEZORGD ZAKEN DOEN
U regelt alles rechtstreeks en eenvoudig met uw Opel bedrijfswagenadviseur. Onbezorgd zaken doen dus. Ga snel langs bij uw Opel bedrijfswagendealer en maak kennis met het veelzijdige aanbod en de talrijke maatwerkmogelijkheden van Opel bedrijfswagens.

Bekijk de voorwaarden.